fbpx
10 Δεκέμβριος 2023
New item
Αποκτήστε την ψηφιακή σας λύση με επιδότηση 90% μέσω του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» Αποκτήστε την βραβευμένη εφαρμογή τιμολόγησης Mydata , Τιμολογιέρα . Αν έχετε επιχείρηση εστίασης την εφαρμογή παραγγελιολήψιας e-liza . Αν έχετε επιχείρηση λιανικής, το πρώτο κομμάτι που πρέπει να αναβαθμιστεί και να γίνει ψηφιακό είναι το ταμείο. Η εφαρμογή μας This is Retail είναι η πλέον εύχρηστη και αξιόπιστη λύση ταμείου λιανικής.
New item
☁️Τιμολογιέρα Cloud☁️ H Branet σας παρουσιάζει σε “early beta” δοκιμαστική έκδοση την τιμολογιέρα στο cloud. Η τιμολογιέρα θα αναβαθμιστεί σε υβριδικό μοντέλο με τα δεδομένα τοπικά σε εσάς. Παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα να τιμολογείτε απομακρυσμένα από οποιοδήποτε browser (laptop, desktop, tablet ή κινητό). Σύντομα θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες . Η τιμολογιέρα παραμένει πιστή στις αρχές της , εστιάζοντας όπως πάντα στην απλότητα. Σας ευχαριστούμε.
Τιμολογιέρα Cloud
New item
Το 2012 είχαμε παρουσιάσει για πρώτη φορά την τιμολογιέρα. Το 2020 η τιμολογιέρα αναβαθμίστηκε με τα νέα δεδομένα της ΑΑΔΕ τα ηλεκτρονικά βιβλία Mydata. Πολλές επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται ένα λογισμικό , Software για να τιμολογούν ή να εκδίδουν μια απόδειξη και δεν χρειάζονται κάποιο εμπορικό πρόγραμμα ή ERP με δύσκολα μενού και ίσως πολύπλοκα στατιστικά και δυνατότητες που η επιχείρηση δεν χρησιμοποιεί ποτέ. Γιατί όμως η τιμολογιέρα; Η απάντηση είναι … στην απλότητα της! Η απλότητα δεν είναι εύκολο προσέγγιση, απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό για να είναι αποτελεσματική . Υπάρχουν εφαρμογές που απαιτούν μέρες εκπαίδευσης και πάλι δημιουργούν βροχή κλήσεων προς το help desk. Για μια επιχείρηση που έχει χρόνια χειρόγραφα τιμολόγια ή αποδείξεις η μετάβαση της σε κάπιο σύνθετο λογισμικό μηχανογράφησης αποτελεί άθλο!
New item
Δωρεάν download εφαρμογή τιμολόγησης Πρόγραμμα τιμολόγησης εμπορικη διαχειριση τιμολογηση
New item
Ένας λόγος για τον οποίο αποτυγχάνει η απλοποίηση είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν πόσο σύνθετη είναι η σχετική διαδικασία. Για μια επιχείρηση που έχει χρόνια χειρόγραφα τιμολογια η μετάβαση της σε καποιο σύνθετο λογισμικό μηχανοργάνωσης αποτελεί πολλές φορές άθλο , με εκατοντάδες εμπόδια και δυσκολίες. Η τιμολογιέρα, κάνει τον πολύπλοκο άγνωστο και σύνθετο τρόπο τιμολόγησης απλό. Αυτή η απλότητα της λύσης ενός πολύπλοκου και σύνθετου μηχανογραφικού έργου είναι η καινοτομία της.
New item
εξοπλισμος καταστηματων ασυρματη παραγγελιοληψια εφαρμογή εστίασης αλυσίδες καταστημάτων Εστιατόρια Καφετέριες Bar beachbar γυράδικα ταβέρνες πιτσαρίες mini market
New item
Πρόγραμμα για εντατική λιανική (για περίπτερα, μίνι μάρκετ, super market, ψιλικά, κάβες, κρεοπωλεία κλπ.)

Απομακρυσμένη Υποστήριξη (Remote Support)Η εταιρία μας προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη χωρίς την παρουσία τεχνικού στο χώρο σας.

Πλέον, η τεχνολογία και το Internet μας επιτρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά προβλήματα του υπολογιστή σας, χωρίς καν να σας επισκεφτούμε στο χώρο σας.
Και εάν το πρόβλημα δεν λύνεται, θα επισκεφτούμε τον χώρο σας ώστε να το λύσουμε.

Τι είναι η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη;

Τα πιο πολλά προβλήματα που παρουσιάζονται στους σημερινούς υπολογιστές εμφανίζονται συνήθως μετά την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή συσκευής ή και ακόμα μετά την εγκατάσταση αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή μας, έχουν δηλαδή να κάνουν με το λογισμικό. Με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλύσουμε όλα σχεδόν τα προβλήματα λογισμικού (software) με service (τεχνική υποστήριξη υπολογιστών) εξ' αποστάσεως. Χωρίς να χρειαστεί η επίσκεψη κάποιου τεχνικού μας στο χώρο σας.

Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν ειδικό πρόγραμμα για απομακρυσμένη σύνδεση (remote connection), μπορείτε να μας δώσετε τον προσωρινό έλεγχο του υπολογιστή σας ώστε ένας τεχνικός μας να μπορεί να κάνει διάγνωση ή και επιδιόρθωση του προβλήματος στον υπολογιστή σας. Με τη διαδικασία αυτή και φυσικά με τη δική σας παρουσία μπορεί ο τεχνικός μας να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στον υπολογιστή σας, σαν να ήταν στο χώρο σας.

Σχετικά με την ασφάλεια σας

Πολλοί πελάτες μέχρι να γνωρίσουν τη διαδικασία Remote Support (υποστήριξη εξ' αποστάσεως) είναι αρκετά επιφυλακτικοί γιατι φοβούνται μήπως διαρρεύσουν τα αρχεία τους ή μήπως ο τεχνικός θα μπορεί να ελέγχει ανα πάσα στιγμή τον υπολογιστή τους χωρίς την δική τους εξουσιοδότηση.

Διαβάστε παρακάτω γιατί η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη είναι ασφαλέστερη από την φυσική παρουσία του τεχνικού στον χώρο σας.

 • Τιπότα δεν εγκαθίστατε απο το πρόγραμμα απομακρυσμένης υποστήριξης στον υπολογιστή σας. Δηλαδή αν εσείς δεν εκτελέσετε το πρόγραμμα δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί κανείς στον υπολογιστή σας.
 • Ακόμα και αν εκτελέσετε το ειδικό πρόγραμμα, δεν μπορεί ο τεχνικός να συνδεθεί χωρίς του δώσετε τον τυχαίο κωδικό πρόσβασης (ο οποίος δημιουργείτε από το πρόγραμμα για το Remote Support κάθε φορά που εκτελείται). Ο κάθε κωδικός δημιουργείτε μόνο για μια συνεδρία και δίδεται από έσας στον τεχνικό μας.
 • Καθ' όλη τη διάρκεια της συνδερίας τεχνικής υποστήριξης, οι κινήσεις του τεχνικού φαίνονται στην οθόνη του χρήστη και έτσι μπορεί να παρακολουθεί το τι γίνεται και φυσικά μπορεί να μάθει νέα πράγματα απο τη διαδικασία.
 • Ανά πάσα στιγμή μπορεί ο πελάτης να διακόψει τη συνεδρία με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.
 • Η υποστήριξη εξ' αποστάσεως (remote support) δίνει πολύ μεγάλη ασφάλεια και άνεση στον πελάτη αφού μπορεί ο πελάτης να παρακολουθεί στην οθόνη του όλη την διαδικασία ώσπου o τεχνικός μας να λύσει το πρόβλημα του υπολογιστή του.

Πoια είναι τα προβλήματα που λύνονται με υποστήριξη εξ' αποστάσεως

 • Εγκατάσταση προγραμμάτων και αναβαθμίσεων
 • Ρύθμιση της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου (Wireless Security)
 • Αφαίρεση ιών από τον υπολογιστή σας (Virus, Spyware, Trojans) και εγκατάσταση προγραμμάτων ασφαλείας (Antivirus κλπ)
 • Εγκατάσταση και ρύθμιση λογαριασμού e-mail (Outlook, Thunderbird, Yahoo, WindowsLive, Gmail)
 • Εγκατάσταση διάφορων περιφερειακών όπως Εκτυπωτές, Scanner κλπ.
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Backup)
 • Βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή

Γιατί να επιλέξω την απομακρυσμένη υποστήριξη

 • Είναι Άμεση: Ενας τεχνικός μπορεί άμεσα να ξεκινήσει απομακρυσμένη συνεδρία υποστήριξης κατόπιν αίτησης του πελάτη.
 • Είναι φθηνότερη: Το κόστος της υποστήριξης εξ' αποστάσεως είναι περίπου το μισό από τη χρέωση που κάνει ο τεχνικός στο χώρο σας. Επειδή δεν χρειάζονται έξοδα μετακίνησης και χρόνος κίνησης από και προς την έδρα του πελάτη τα οποία ουσιαστικά τα πληρώνει ο πελάτης σε περίπτωση φυσικής παρουσίας τεχνικού στο χώρο του.
 • Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα: Ο πελάτης παρακολουθεί τις κινήσεις του τεχνικού, μαθαίνοντας παράλληλα τη διαδικασία αποκατάστασης του προβλήματος.

Εάν υπάρχουν προβλήματα που αφορούν ελαττωματικό υλικό καθώς και κάποια δύσκολα προβλήματα Software δεν μπορούν να επιλυθούν με τη χρήση της απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης.

Πόσο θα κοστίσει η Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστήριξη

Η χρεώση της τεχνικής υποστήριξης εξ' αποστάσεως γίνεται με την ώρα. Το ελάχιστο ποσό χρέωσης αντιστοιχεί σε μία ώρα. Αυτό σημαίνει πως αν ο τεχνικός παραμείνει συνδεδεμένος είτε μία ώρα για να επιλύσει το πρόβλημα στον υπολογιστή σας είτε 10 λεπτά θα χρεωθείτε το ελάχιστο ποσό χρέωσης πού είναι τα 60 λεπτά. Αν ο τεχνικός χρειαστεί 90 λεπτά για να επιλύσει το πρόβλημα τότε η χρέωση θα είναι για 120 λεπτά (2 ώρες τεχνικής απομακρυσμένης υποστήριξης).

Το κόστος απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης πρέπει να προπληρωθεί.

 • 60 λεπτά Απομακρυσμένης Τεχνικής Υποστήριξης : 20€

Πως μπορώ να έχω Απομακρυσμένη Τεχνική Υποστηρίξη

1Τηλεφωνήστε μας και περιγράψτε μας το πρόβλημα για να σας συμβουλέψουμε για το αν το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί με απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη ή με επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας ή τον δικό μας χώρο.

2Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή για τις υπηρεσίες που χρειάζεστε παρακάτω:

Διάρκεια
Τιμή
Πληρωμή
 
1 ώρα
20€
buy_now
 
2 ώρες
35€
buy_now
 

3Κατεβάστε το πρόγραμμα απομακρυσμένης υποστηρίξης στον υπολογιστή σας. Αφού το εκτελέσετε καλέστε μας για να μας δώσετε τον ειδικό κωδικό αριθμό πρόσβασης που θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας εμείς αφού επαληθεύσουμε την πληρωμή σας θα ξεκινήσουμε την διαδικασία εντοπισμού και επιδιόρθωσης του τεχνικού προβλήματος.

Πρόγραμμα Απομακρυσμένης Υποστηρίξης

Κατεβάστε από εδώ το ειδικό πρόγραμμα για απομακρυσμένη υποστήριξη.

Προγράμματα Συνεργατών

Πρόγραμμα PDA
Πρόγραμμα PDA
Σύστημα παραγγελιοληψίας για εστιατόριο, καφέ μπαρ. Η παραγγελιοληψία απο την Bratnet καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης εστίασης όπως: παραγγελιοληψία, τραπέζια. Παρακολούθηση του ταμείου σε πραγματικό χρόνο. Είτε διαθέτετε ένα κατάστημα, είτε περισσότερα, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου
Πρόγραμμα για mini market
Πρόγραμμα για mini market
Για όλα τα μαγαζιά εντατικής λιανικής Δοκιμάστε σήμερα την πληρέστερη εφαρμογή για το κατάστημά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και δοκιμάστε δωρεάν για 1 μήνα την εφαρμογή μας. Mini Market Super Market Παντοπωλεία Μανάβικα Κρεοπωλεία Περίπτερα
Πρόγραμμα για Περίπτερα
Πρόγραμμα για Περίπτερα
Η εξειδικευμένη λύση για την πλήρη διαχείρηση των αναγκών της επιχείρησης σας είτε πρόκειται για λιανική πώληση (περίπτερο - ψιλικά - mini-market) .
Προγράμματα για λογιστές
Προγράμματα για λογιστές
Λογιστικά προγράμματα ( Εσόδα – Εξόδα, Μισθοδοσία, Λογιστική Διαχείριση, Γενική Λογιστική, Φ.Π.Α. Ακινήτων, Φόρου, Γ κατηγορίας )
Προγράμματα για Γιατρούς
Προγράμματα για Γιατρούς
Προγράμματα για Γιατρούς - Ιατρεία, Γυναικολόγο, Οδοντίατρο. Ολοκληρωμένη λύση για πλήρη διαχείρηση ιατρικού φακέλου για οδοντίατρο και ολοκληρωμένο σύστημα αρχειοθέτησης για Γυναικολόγο - Μαιευτήρα.
Πρόγραμμα Δικηγόρων
Πρόγραμμα Δικηγόρων
Πρόγραμμα Για Δικηγόρο - Δικηγορικό Γραφείο και Λογιστικό Πρόγραμμα Βιβλίου Εσόδων - Εξόδων
Πρόγραμμα για Ξενοδοχεία
Πρόγραμμα για Ξενοδοχεία
Πρόγραμμα Διαχείρισης Για Ξενοδοχείο, Όμιλο Ξενοδοχείων, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια.
Πρόγραμμα για Eshop
Πρόγραμμα για Eshop
Σύνδεση Εμπορικού ERP με Eshop. Συνδέση με Softone, Prestashop, vitruemart, Magento, NopCommerce, OpenCart.
Πρόγραμμα online Παραγγελιών
Πρόγραμμα online Παραγγελιών
Διασύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος . Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο.
Πρόγραμμα ενδύσης υποδήσης
Πρόγραμμα ενδύσης υποδήσης
Ολοκληρωμένη λύση η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις και καταστήματα λιανικής πώλησης που διαχειρίζονται τα είδη τους με Χρώματα και Μεγέθη και Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά εξασφαλίζοντας ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.
Προγράμματα για επιχειρήσεις
Προγράμματα για επιχειρήσεις
Η Bratnet προσφέρει λύσεις σε μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να μηχανογραφηθούν και με την εμπειρία της στον τομέα του software προτείνει στον πελάτη την λύση που είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό η καταλληλότερη για την δική του περίπτωση. Τη λύση που θα προτείνουμε την μελετάμε σε κάθε περίπτωση με γνώμονα την επιχείρηση αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της.

Προγράμματα Bratnet

Πρόγραμμα Τιμολόγησης
Πρόγραμμα Τιμολόγησης
νέο πρόγραμμα που κάνει αυτό που λέει το όνομα του δηλαδή τιμολογεί με εύκολο τρόπο εκδίδει η αλλιώς εκτυπώνει ... Έτσι απλά είναι ένα πρόγραμμα εκτύπωσης αποδείξεων και τιμολογίων.
Πρόγραμμα PDA
Πρόγραμμα PDA
Συστήματα και λογισμικό ασύρματης παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, καφετέριες, clubs, delivery & take away. Λύσεις με PDA & Android
Πρόγραμμα Λιανικής
Πρόγραμμα Λιανικής
Πρόγραμμα για λιανική πώλησης για Mini market - Περίπτερα.
Τιμολογιέρα 2019
Τιμολογιέρα 2019
Εντελώς δωρέαν η Τιμολογιέρα !