fbpx
18 Μάιος 2024
New item
Αποκτήστε την ψηφιακή σας λύση με επιδότηση 90% μέσω του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» Αποκτήστε την βραβευμένη εφαρμογή τιμολόγησης Mydata , Τιμολογιέρα . Αν έχετε επιχείρηση εστίασης την εφαρμογή παραγγελιολήψιας e-liza . Αν έχετε επιχείρηση λιανικής, το πρώτο κομμάτι που πρέπει να αναβαθμιστεί και να γίνει ψηφιακό είναι το ταμείο. Η εφαρμογή μας This is Retail είναι η πλέον εύχρηστη και αξιόπιστη λύση ταμείου λιανικής.
New item
☁️Τιμολογιέρα Cloud☁️ H Branet σας παρουσιάζει σε “early beta” δοκιμαστική έκδοση την τιμολογιέρα στο cloud. Η τιμολογιέρα θα αναβαθμιστεί σε υβριδικό μοντέλο με τα δεδομένα τοπικά σε εσάς. Παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα να τιμολογείτε απομακρυσμένα από οποιοδήποτε browser (laptop, desktop, tablet ή κινητό). Σύντομα θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες . Η τιμολογιέρα παραμένει πιστή στις αρχές της , εστιάζοντας όπως πάντα στην απλότητα. Σας ευχαριστούμε.
Τιμολογιέρα Cloud
New item
Το 2012 είχαμε παρουσιάσει για πρώτη φορά την τιμολογιέρα. Το 2020 η τιμολογιέρα αναβαθμίστηκε με τα νέα δεδομένα της ΑΑΔΕ τα ηλεκτρονικά βιβλία Mydata. Πολλές επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται ένα λογισμικό , Software για να τιμολογούν ή να εκδίδουν μια απόδειξη και δεν χρειάζονται κάποιο εμπορικό πρόγραμμα ή ERP με δύσκολα μενού και ίσως πολύπλοκα στατιστικά και δυνατότητες που η επιχείρηση δεν χρησιμοποιεί ποτέ. Γιατί όμως η τιμολογιέρα; Η απάντηση είναι … στην απλότητα της! Η απλότητα δεν είναι εύκολο προσέγγιση, απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό για να είναι αποτελεσματική . Υπάρχουν εφαρμογές που απαιτούν μέρες εκπαίδευσης και πάλι δημιουργούν βροχή κλήσεων προς το help desk. Για μια επιχείρηση που έχει χρόνια χειρόγραφα τιμολόγια ή αποδείξεις η μετάβαση της σε κάπιο σύνθετο λογισμικό μηχανογράφησης αποτελεί άθλο!
New item
Δωρεάν download εφαρμογή τιμολόγησης Πρόγραμμα τιμολόγησης εμπορικη διαχειριση τιμολογηση
New item
Ένας λόγος για τον οποίο αποτυγχάνει η απλοποίηση είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν πόσο σύνθετη είναι η σχετική διαδικασία. Για μια επιχείρηση που έχει χρόνια χειρόγραφα τιμολογια η μετάβαση της σε καποιο σύνθετο λογισμικό μηχανοργάνωσης αποτελεί πολλές φορές άθλο , με εκατοντάδες εμπόδια και δυσκολίες. Η τιμολογιέρα, κάνει τον πολύπλοκο άγνωστο και σύνθετο τρόπο τιμολόγησης απλό. Αυτή η απλότητα της λύσης ενός πολύπλοκου και σύνθετου μηχανογραφικού έργου είναι η καινοτομία της.
New item
εξοπλισμος καταστηματων ασυρματη παραγγελιοληψια εφαρμογή εστίασης αλυσίδες καταστημάτων Εστιατόρια Καφετέριες Bar beachbar γυράδικα ταβέρνες πιτσαρίες mini market
New item
Πρόγραμμα για εντατική λιανική (για περίπτερα, μίνι μάρκετ, super market, ψιλικά, κάβες, κρεοπωλεία κλπ.)

Κατασκευή Ιστοσελίδας (Web Site)Σήμερα το Internet είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία επικοινωνίας, αναζήτησης, διαφήμισης και πωλήσεων για πολλές επιχειρήσεις και ανεξάρτητους επαγγελματίες. Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την παρουσία σας στο διαδίκτυο και λειτουργεί ως μέσο προσέλκυσης νέων πελάτών. Μια σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα, με έμφαση στην εργονομία, στη λειτουργικότητα και τη φιλικότητα προς τους επισκέπτες της θα ανεβάσει το κύρος της επιχείρησης σας. Μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την επιχείρηση σας στο μονοπάτι της επιτυχίας που λέγεται internet.

Δημιουργείστε την δική σας ξεχωριστή παρουσία στον κόσμο του Internet

Ελάτε να αναλύσουμε μαζί τις ανάγκες σας, να καθορίσουμε τους στόχους σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τη δημιουργία της δικής σας ιστοσελίδας.

Οι λύσεις για τη κατασκευή ιστοσελίδας είναι διάφορες. Ξεκινάμε από τις απλές στατικές σελίδες με περιεχόμενο που δεν ανανεώνεται συχνά αλλά μπορεί να δίνει έμφαση στην εμφάνιση με τη χρήση γραφικών. Οι στατικές ιστοσελίδες είναι ιδανικές για δικτυακούς τόπους με σχετικά μικρό περιεχόμενο, δεν χρησιμοποιούν εργαλεία διαχείρησης αλλά για την ανανέωση τους απαιτούνται γνώσεις κώδικα html.

Πολύ δημοφιλής είναι πλέον οι δυναμικές ιστοσελίδες που προσφέρουν δυνατότητες όπως η αλλαγή της εμφάνισης τους και του περιεχομένου τους βάσει των απαιτήσεων του χρήστη και φυσικά η πολύ εύκολη ανανέωση των περιεχομένων με τη χρήση ειδικών επεξεργαστών κειμένου. Οι δυναμικές ιστοσελίδες κατασκευάζονται ως συνήθως χρησιμοποιόντας κάποιο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System) το οποίο σας δίνει πολλές δυνατότητες. Παραθέτουμε κάποιες από αυτές:

  • Είναι πολύ εύκολο και φιλικό στη χρήση του
  • Υποστηρίζει πολυγλωσσικό περιεχόμενο
  • Διαχειρίζεται πολλούς τύπους περιεχομένου : κείμενο, βίντεο, φωτογραφίες
  • Δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις για την αλλαγή του περιεχόμενου
  • Ενημέρωση του περιεχομένου από οπουδήποτε
  • Ταυτόχρονη ενημέρωση από πολλούς χρήστες
  • Είναι δυνατή η προσθήκη νέων ενοτήτων και η επέκταση των λειτουργιών του
  • Εξασφαλίζει ταχύτητα και ασφάλεια
  • Διαθέτει μια περιοχή διαχείρισης από όπου ο χρήστης κάνει τις αλλαγές στο περιεχόμενο, μπορεί να δεί στατιστικά επισκεψιμότητας, να κρατήσει αντίγραφα ασφάλειας και παρά πολλά άλλα.

Με την παράδοση της ιστοσελίδας σας σας παρέχουμε και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για την διαχείρηση της και επίσης μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την ανανέωση του περιεχομένου σας μέσω συμβολαίου υποστήριξης.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop

Η αύξηση του όγκου των αγορών μέσω internet δείχνει την στροφή του καταναλωτικού κοινού προς ένα πολύ πιο εύκολο τρόπο να πραγματοποιούν τις αγορές τους. Είτε από το σπίτι είτε από τη δουλειά οι καταναλωτές ψάχνουν, συγκρίνουν και αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες (online αγορές) κάθε ώρα της ημέρας. Ένα εμφανίσημο και λειτουργικό e-shop - ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.

Κατασκευάζουμε αξόπιστα, λειτουργικά και φιλικά προς τον χρήστη ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) στοχέυοντας στην αξιοπιστία, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή. Φυσικά θα είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημιουργία e-shop - ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε εδώ.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει και η κατάλληλη επιλογή του server που θα φιλοξενήσει τις ιστοσελίδες σας καθώς και το όνομα (domain name) που θα διαλέξετε και το οποίο αποτελεί την ταυτότητα της ιστοσελίδας σας.
Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε τη φιλοξενία (web hosting) των ιστοσελίδων σας ή τη μεταφορά τους σε αξιόπιστους και γρήγορους server του εσωτερικού και του εξωτερικού σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και την καταχώριση ή ανανέωση του domain name σας με οποιαδήποτε κατάληξη (.gr, .com, .net, .eu κα.).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να βρούμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

Προγράμματα Συνεργατών

Πρόγραμμα PDA
Πρόγραμμα PDA
Σύστημα παραγγελιοληψίας για εστιατόριο, καφέ μπαρ. Η παραγγελιοληψία απο την Bratnet καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης εστίασης όπως: παραγγελιοληψία, τραπέζια. Παρακολούθηση του ταμείου σε πραγματικό χρόνο. Είτε διαθέτετε ένα κατάστημα, είτε περισσότερα, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου
Πρόγραμμα για mini market
Πρόγραμμα για mini market
Για όλα τα μαγαζιά εντατικής λιανικής Δοκιμάστε σήμερα την πληρέστερη εφαρμογή για το κατάστημά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και δοκιμάστε δωρεάν για 1 μήνα την εφαρμογή μας. Mini Market Super Market Παντοπωλεία Μανάβικα Κρεοπωλεία Περίπτερα
Πρόγραμμα για Περίπτερα
Πρόγραμμα για Περίπτερα
Η εξειδικευμένη λύση για την πλήρη διαχείρηση των αναγκών της επιχείρησης σας είτε πρόκειται για λιανική πώληση (περίπτερο - ψιλικά - mini-market) .
Προγράμματα για λογιστές
Προγράμματα για λογιστές
Λογιστικά προγράμματα ( Εσόδα – Εξόδα, Μισθοδοσία, Λογιστική Διαχείριση, Γενική Λογιστική, Φ.Π.Α. Ακινήτων, Φόρου, Γ κατηγορίας )
Προγράμματα για Γιατρούς
Προγράμματα για Γιατρούς
Προγράμματα για Γιατρούς - Ιατρεία, Γυναικολόγο, Οδοντίατρο. Ολοκληρωμένη λύση για πλήρη διαχείρηση ιατρικού φακέλου για οδοντίατρο και ολοκληρωμένο σύστημα αρχειοθέτησης για Γυναικολόγο - Μαιευτήρα.
Πρόγραμμα Δικηγόρων
Πρόγραμμα Δικηγόρων
Πρόγραμμα Για Δικηγόρο - Δικηγορικό Γραφείο και Λογιστικό Πρόγραμμα Βιβλίου Εσόδων - Εξόδων
Πρόγραμμα για Ξενοδοχεία
Πρόγραμμα για Ξενοδοχεία
Πρόγραμμα Διαχείρισης Για Ξενοδοχείο, Όμιλο Ξενοδοχείων, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια.
Πρόγραμμα για Eshop
Πρόγραμμα για Eshop
Σύνδεση Εμπορικού ERP με Eshop. Συνδέση με Softone, Prestashop, vitruemart, Magento, NopCommerce, OpenCart.
Πρόγραμμα online Παραγγελιών
Πρόγραμμα online Παραγγελιών
Διασύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος . Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο.
Πρόγραμμα ενδύσης υποδήσης
Πρόγραμμα ενδύσης υποδήσης
Ολοκληρωμένη λύση η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις και καταστήματα λιανικής πώλησης που διαχειρίζονται τα είδη τους με Χρώματα και Μεγέθη και Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά εξασφαλίζοντας ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.
Προγράμματα για επιχειρήσεις
Προγράμματα για επιχειρήσεις
Η Bratnet προσφέρει λύσεις σε μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να μηχανογραφηθούν και με την εμπειρία της στον τομέα του software προτείνει στον πελάτη την λύση που είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό η καταλληλότερη για την δική του περίπτωση. Τη λύση που θα προτείνουμε την μελετάμε σε κάθε περίπτωση με γνώμονα την επιχείρηση αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της.

Προγράμματα Bratnet

Πρόγραμμα Τιμολόγησης
Πρόγραμμα Τιμολόγησης
νέο πρόγραμμα που κάνει αυτό που λέει το όνομα του δηλαδή τιμολογεί με εύκολο τρόπο εκδίδει η αλλιώς εκτυπώνει ... Έτσι απλά είναι ένα πρόγραμμα εκτύπωσης αποδείξεων και τιμολογίων.
Πρόγραμμα PDA
Πρόγραμμα PDA
Συστήματα και λογισμικό ασύρματης παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, καφετέριες, clubs, delivery & take away. Λύσεις με PDA & Android
Πρόγραμμα Λιανικής
Πρόγραμμα Λιανικής
Πρόγραμμα για λιανική πώλησης για Mini market - Περίπτερα.
Τιμολογιέρα 2019
Τιμολογιέρα 2019
Εντελώς δωρέαν η Τιμολογιέρα !