fbpx
18 Μάιος 2024

Προγράμματα Για Λογιστές - Λογιστικά ΓραφείαΤα πρώτα ίσως προγράμματα software που αναπτυχθήκαν στην Ελλάδα μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα ότι ήταν προγράμματα για Λογιστές και Software για Λογιστικά γραφεία. Οι εταιρίες πληροφορικής κατά την δεκαετία του 1980 – 1990 (επιχειρήσεις των 1-2 ατόμων) κατασκεύασαν τα πρώτα λογιστικά προγράμματα Software.

Η ανάγκη για μηχανοργάνωση ήταν μεγάλη. Οι λόγοι πολλοί που ισχύουν ακόμα περισσότερο σήμερα. Το λογιστικό γραφείο και ο λογιστής μάχεται καθημερινά με καταληκτικές ημερομηνίες, με αλλαγές από το φορολογικό σύστημα, με τις αλλαγές τον συλλογικών συμβάσεων κ.ο.κ. Η δουλειά του είναι να ενημερώνετε συνεχώς, να καταχωρεί τα παραστατικά των επιχειρήσεων, να διεκπεραιώνει εργασίες με τους διαφόρους δημοσίους φορείς και κύριως να «παλεύει» με την γραφειοκρατία.

Η κύρια εργασία του ενημέρωσης και οικονομικής κατεύθυνσης και συμβουλής προς τον επιχειρηματία δυστυχώς παραγκωνίζετε από τα παραπάνω.

Φυσικά σε όλα τα παραπάνω το χειρότερο που έχει να αντιμετωπίσει είναι η έλλειψη χρόνου (που για αυτό αμοίβετε).

Τα λογιστικά προγράμματα ( Εσόδα – Εξόδα, Μισθοδοσία, Λογιστική Διαχείριση, Γενική Λογιστική, Φ.Π.Α. Ακινήτων, Φόρου, Γ κατηγορίας ) έχουν μια ιδιαιτερότητα, η βασική παραμετροποίηση τους πρέπει να είναι συνεχώς ελεγμένη και παραμετροποιήμενη περισσότερο από Λογιστή παρά από προγραμματιστή ή μηχανογράφο.

Παραθέτουμε την άποψη γνωστού λογιστικού γραφείου:

«Η βλακεία που ακούγαμε παλιά από τους κατασκευαστές προγραμμάτων ότι δήθεν ήταν πλήρως παραμετροποιήμενο ευτυχώς εξέλειπε από το πρόγραμμα αυτό. Και λέω βλακεία διότι οι άσχετοι άφηναν ανοιχτά τα πάντα αφού δεν ήξεραν ποιο ήταν το σωστό που έπρεπε να κάνουν με αποτέλεσμα να χάνουμε άσκοπα πολύτιμο χρόνο από το κύριο έργο μας για να παραμετροποιούμε ατέλειες.»

Συμπληρώνοντας θα λέγαμε ότι ο Λογιστής έπρεπε να έχει τον ρόλο και του προγραμματιστή αναλυτή αλλά και συγχρόνως ο μηχανογράφος – προγραμματιστής να γνωρίζει λογιστική.

Κύριος στόχος της Bratnet ( υλοποιήτης ) σε συνεργασία με την Epsilon Net ( κατασκευαστής ) είναι τα προγράμματα software για τους λογιστές να κάνουν όχι το 100% αλλά το 95% των όσων υπόσχονται χωρίς καμία μα καμία παραμετροποίηση.
Και μετά από χρόνια ενασχόλησης της Bratnet με προγράμματα λογιστικής θεωρούμε ότι είναι όχι μόνο τα απλούστερα αλλά τολμούμε να πούμε με βεβαιότητα τα πληρέστερα που κυκλοφορούν σήμερα.

Προγράμματα Λογιστικής Διαχείρισης & Μισθοδοσίας

Προγράμματα Λογιστικής Διαχείρισης & ΜισθοδοσίαςΗ Epsilon Net παρέχοντας πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες για λογιστές, φοροτεχνικούς και επιχειρήσεις. Αποτέλεσμα αυτών των ποιοτικών χαρακτηριστικών είναι η δημιουργία της σειράς Extra.

Η σειρά Extra αποτελείται από τα ακόλουθα προγράμματα: Extra Μισθοδοσία, Extra CRM Λογιστών, Extra Λογιστική Διαχείριση, Extra Γενική Λογιστική, Extra Έσοδα-Έξοδα, Extra Φ.Π.Α. Ακινήτων, Extra Tax System, Extra Tax System Estate, Extra Tax System Περαίωση 2000-2006, Εxtra Διαχείριση Ταμείου, Extra Διαχείριση Προτάσεων ΕΣΠΑ-Μ.Ε., Extra Praxis.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων είναι:

 • Αυτόματη ενσωμάτωση των αναβαθμίσεων των προγραμμάτων με updates μέσω Internet μέσα από τις εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε παραμετροποίηση από τον χρήστη
 • Ανάπτυξη όλων των εφαρμογών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Φορολογικής, Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας
 • Άμεση ανταπόκριση σε όλες τις αλλαγές της νομοθεσίας με αναβαθμίσεις των εφαρμογών μέσω internet
 • Αυτόματη συμπλήρωση και αποστολή δηλώσεων μέσω internet (ΑΠΔ, περιοδική δήλωση ΦΠΑ, Εντύπων Ε1, Ε2, Ε3,Ε9, Ε7 οριστική ΦΜΥ) μέσα από τις εφαρμογές
 • Μαζικές ενέργειες (υπολογισμοί) και μαζικές εκτυπώσεις όλων των εταιρειών σε όλες τις εφαρμογές
 • Δυνατότητες πολλαπλών αναζητήσεων σε όλες τις φόρμες των προγραμμάτων
 • Δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς δεδομένων από άλλες εφαρμογές της αγοράς
 • Διατήρηση ιστορικότητας δεδομένων σε όλες τις εφαρμογές

Το κύριο όμως πλεονέκτημα είναι η απλοϊκότητα των προγραμμάτων

Hyper Λογιστική ΔιαχείρισηΤον Τελευταίο χρόνο εμφανίστηκε ή σειρά Hyper που ικανοποίει πλέον και ίσως και την μεγαλύτερη απαίτηση ενός λογιστικού γραφείου που ήταν και είναι η σύνδεση των εμπορικών προγραμμάτων ασχέτως κατασκευαστή software με την λογιστική, η λεγόμενη κατά πολλούς γέφυρα στην Λογιστική (έσοδα έξοδα ή Γενική Λογιστική).

Hyper Λογιστική Διαχείριση

 • Λογιστική εφαρμογή που καλύπτει όλες τις ανάγκες παρακολούθησης κάθε είδους πελατών των λογιστικών γραφείων
 • Δυνατότητα σύνδεσης με εμπορικές εφαρμογές της αγοράς και ενημέρωση κινήσεων, συναλλασσομένων και λογαριασμών Λ.Σ. μέσω ειδικού αρχείου
 • Σύνδεση με όλες τις εμπορικές εφαρμογές της σειράς Business (Unit - Plus - Value)
 • Σύστημα διοικητικής πληροφόρησης μέσω κοστολογικής οργάνωσης, ομαδοποιήσεων και κατατμήσεις των δεδομένων, αναλύσεις σε κέντρα κόστους και ειδικό reporting για αναβάθμιση του συμβουλευτικού ρόλου του λογιστή προς τους πελάτες του
 • Αναλυτική καταγραφή χρόνου/κινήσεων των χρηστών της εφαρμογής και σύνδεση της εφαρμογής με το extra CRM Λογιστών για κοστολόγηση εργασιών του λογιστικού γραφείου
 • Εισαγωγή άρθρων μισθοδοσίας από τις εφαρμογές HYPER.Axion Μισθοδοσία και Extra Μισθοδοσία
 • Λειτουργία Εναλλακτικού Λογιστικού Σχεδίου για την παρακολούθησή του σε ξένη γλώσσα ή την εξαγωγή εναλλακτικών αποτελεσμάτων και δεικτών
 • Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παγίου Ενεργητικού
 • Πλήρης Διαχείριση Αξιογράφων

Τέλος η σειρά Business που απευθύνετε σε επιχειρήσεις

Η σειρά Business της Epsilon net που απευθύνετε σε επιχειρήσεις(Business Unit, Business Plus, Business Value, Business Διαχείριση Εγγυοδοσίας, Business Πρατήριο Υγρών Καυσίμων), έξι εφαρμογές Μισθοδοσίας (Business Μισθοδοσία/Hrm, Business Μισθοδοσία Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, Business Μισθοδοσία/HRM Εκπαιδευτήρια, Business Μισθοδοσία/HRM Ξενοδοχειακές & Εποχιακές Επιχειρήσεις, Business Μισθοδοσία/HRM Οικοδομικές Επιχειρήσεις, Business Μισθοδοσία/HRM ΝΠΔΔ) και μία εφαρμογή Business Λογιστική Διαχείριση που εξασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη των αναγκών σε όλα τα επίπεδα μεγέθους των επιχειρήσεων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 989465 για να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για το δικό σας λογιστικό γραφείο.

Προγράμματα Συνεργατών

Πρόγραμμα PDA
Πρόγραμμα PDA
Σύστημα παραγγελιοληψίας για εστιατόριο, καφέ μπαρ. Η παραγγελιοληψία απο την Bratnet καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης εστίασης όπως: παραγγελιοληψία, τραπέζια. Παρακολούθηση του ταμείου σε πραγματικό χρόνο. Είτε διαθέτετε ένα κατάστημα, είτε περισσότερα, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου
Πρόγραμμα για mini market
Πρόγραμμα για mini market
Για όλα τα μαγαζιά εντατικής λιανικής Δοκιμάστε σήμερα την πληρέστερη εφαρμογή για το κατάστημά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και δοκιμάστε δωρεάν για 1 μήνα την εφαρμογή μας. Mini Market Super Market Παντοπωλεία Μανάβικα Κρεοπωλεία Περίπτερα
Πρόγραμμα για Περίπτερα
Πρόγραμμα για Περίπτερα
Η εξειδικευμένη λύση για την πλήρη διαχείρηση των αναγκών της επιχείρησης σας είτε πρόκειται για λιανική πώληση (περίπτερο - ψιλικά - mini-market) .
Προγράμματα για λογιστές
Προγράμματα για λογιστές
Λογιστικά προγράμματα ( Εσόδα – Εξόδα, Μισθοδοσία, Λογιστική Διαχείριση, Γενική Λογιστική, Φ.Π.Α. Ακινήτων, Φόρου, Γ κατηγορίας )
Προγράμματα για Γιατρούς
Προγράμματα για Γιατρούς
Προγράμματα για Γιατρούς - Ιατρεία, Γυναικολόγο, Οδοντίατρο. Ολοκληρωμένη λύση για πλήρη διαχείρηση ιατρικού φακέλου για οδοντίατρο και ολοκληρωμένο σύστημα αρχειοθέτησης για Γυναικολόγο - Μαιευτήρα.
Πρόγραμμα Δικηγόρων
Πρόγραμμα Δικηγόρων
Πρόγραμμα Για Δικηγόρο - Δικηγορικό Γραφείο και Λογιστικό Πρόγραμμα Βιβλίου Εσόδων - Εξόδων
Πρόγραμμα για Ξενοδοχεία
Πρόγραμμα για Ξενοδοχεία
Πρόγραμμα Διαχείρισης Για Ξενοδοχείο, Όμιλο Ξενοδοχείων, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια.
Πρόγραμμα για Eshop
Πρόγραμμα για Eshop
Σύνδεση Εμπορικού ERP με Eshop. Συνδέση με Softone, Prestashop, vitruemart, Magento, NopCommerce, OpenCart.
Πρόγραμμα online Παραγγελιών
Πρόγραμμα online Παραγγελιών
Διασύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος . Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο.
Πρόγραμμα ενδύσης υποδήσης
Πρόγραμμα ενδύσης υποδήσης
Ολοκληρωμένη λύση η οποία απευθύνεται σε επιχειρήσεις και καταστήματα λιανικής πώλησης που διαχειρίζονται τα είδη τους με Χρώματα και Μεγέθη και Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά εξασφαλίζοντας ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.
Προγράμματα για επιχειρήσεις
Προγράμματα για επιχειρήσεις
Η Bratnet προσφέρει λύσεις σε μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να μηχανογραφηθούν και με την εμπειρία της στον τομέα του software προτείνει στον πελάτη την λύση που είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό η καταλληλότερη για την δική του περίπτωση. Τη λύση που θα προτείνουμε την μελετάμε σε κάθε περίπτωση με γνώμονα την επιχείρηση αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της.

Προγράμματα Bratnet

Πρόγραμμα Τιμολόγησης
Πρόγραμμα Τιμολόγησης
νέο πρόγραμμα που κάνει αυτό που λέει το όνομα του δηλαδή τιμολογεί με εύκολο τρόπο εκδίδει η αλλιώς εκτυπώνει ... Έτσι απλά είναι ένα πρόγραμμα εκτύπωσης αποδείξεων και τιμολογίων.
Πρόγραμμα PDA
Πρόγραμμα PDA
Συστήματα και λογισμικό ασύρματης παραγγελιοληψίας για εστιατόρια, καφετέριες, clubs, delivery & take away. Λύσεις με PDA & Android
Πρόγραμμα Λιανικής
Πρόγραμμα Λιανικής
Πρόγραμμα για λιανική πώλησης για Mini market - Περίπτερα.
Τιμολογιέρα 2019
Τιμολογιέρα 2019
Εντελώς δωρέαν η Τιμολογιέρα !