fbpx

Κατασκευή Ιστοσελίδας (Web Site)Σήμερα το Internet είναι ένα από τα πιο βασικά εργαλεία επικοινωνίας, αναζήτησης, διαφήμισης και πωλήσεων για πολλές επιχειρήσεις και ανεξάρτητους επαγγελματίες. Η ιστοσελίδα σας αποτελεί την παρουσία σας στο διαδίκτυο και λειτουργεί ως μέσο προσέλκυσης νέων πελάτών. Μια σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα, με έμφαση στην εργονομία, στη λειτουργικότητα και τη φιλικότητα προς τους επισκέπτες της θα ανεβάσει το κύρος της επιχείρησης σας. Μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την επιχείρηση σας στο μονοπάτι της επιτυχίας που λέγεται internet.

Δημιουργείστε την δική σας ξεχωριστή παρουσία στον κόσμο του Internet

Ελάτε να αναλύσουμε μαζί τις ανάγκες σας, να καθορίσουμε τους στόχους σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τη δημιουργία της δικής σας ιστοσελίδας.

Οι λύσεις για τη κατασκευή ιστοσελίδας είναι διάφορες. Ξεκινάμε από τις απλές στατικές σελίδες με περιεχόμενο που δεν ανανεώνεται συχνά αλλά μπορεί να δίνει έμφαση στην εμφάνιση με τη χρήση γραφικών. Οι στατικές ιστοσελίδες είναι ιδανικές για δικτυακούς τόπους με σχετικά μικρό περιεχόμενο, δεν χρησιμοποιούν εργαλεία διαχείρησης αλλά για την ανανέωση τους απαιτούνται γνώσεις κώδικα html.

Πολύ δημοφιλής είναι πλέον οι δυναμικές ιστοσελίδες που προσφέρουν δυνατότητες όπως η αλλαγή της εμφάνισης τους και του περιεχομένου τους βάσει των απαιτήσεων του χρήστη και φυσικά η πολύ εύκολη ανανέωση των περιεχομένων με τη χρήση ειδικών επεξεργαστών κειμένου. Οι δυναμικές ιστοσελίδες κατασκευάζονται ως συνήθως χρησιμοποιόντας κάποιο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System) το οποίο σας δίνει πολλές δυνατότητες. Παραθέτουμε κάποιες από αυτές:

  • Είναι πολύ εύκολο και φιλικό στη χρήση του
  • Υποστηρίζει πολυγλωσσικό περιεχόμενο
  • Διαχειρίζεται πολλούς τύπους περιεχομένου : κείμενο, βίντεο, φωτογραφίες
  • Δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις για την αλλαγή του περιεχόμενου
  • Ενημέρωση του περιεχομένου από οπουδήποτε
  • Ταυτόχρονη ενημέρωση από πολλούς χρήστες
  • Είναι δυνατή η προσθήκη νέων ενοτήτων και η επέκταση των λειτουργιών του
  • Εξασφαλίζει ταχύτητα και ασφάλεια
  • Διαθέτει μια περιοχή διαχείρισης από όπου ο χρήστης κάνει τις αλλαγές στο περιεχόμενο, μπορεί να δεί στατιστικά επισκεψιμότητας, να κρατήσει αντίγραφα ασφάλειας και παρά πολλά άλλα.

Με την παράδοση της ιστοσελίδας σας σας παρέχουμε και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για την διαχείρηση της και επίσης μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την ανανέωση του περιεχομένου σας μέσω συμβολαίου υποστήριξης.

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop

Η αύξηση του όγκου των αγορών μέσω internet δείχνει την στροφή του καταναλωτικού κοινού προς ένα πολύ πιο εύκολο τρόπο να πραγματοποιούν τις αγορές τους. Είτε από το σπίτι είτε από τη δουλειά οι καταναλωτές ψάχνουν, συγκρίνουν και αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες (online αγορές) κάθε ώρα της ημέρας. Ένα εμφανίσημο και λειτουργικό e-shop - ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.

Κατασκευάζουμε αξόπιστα, λειτουργικά και φιλικά προς τον χρήστη ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) στοχέυοντας στην αξιοπιστία, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή. Φυσικά θα είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημιουργία e-shop - ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε εδώ.

Μεγάλο ρόλο θα παίξει και η κατάλληλη επιλογή του server που θα φιλοξενήσει τις ιστοσελίδες σας καθώς και το όνομα (domain name) που θα διαλέξετε και το οποίο αποτελεί την ταυτότητα της ιστοσελίδας σας.
Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε τη φιλοξενία (web hosting) των ιστοσελίδων σας ή τη μεταφορά τους σε αξιόπιστους και γρήγορους server του εσωτερικού και του εξωτερικού σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και την καταχώριση ή ανανέωση του domain name σας με οποιαδήποτε κατάληξη (.gr, .com, .net, .eu κα.).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να βρούμε την πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.