Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018
   
Text Size

Έτοιμη η BratNet για την online μετάδοση μέσω φορολογικού μηχανισμού (ΠΟΛ. 1221).

onlineΗ Bratnet έτοιμη για την έκδοση της Τιμολογίερας που θα έχει ενσωματωμένες όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, για την διασφάλιση της ομαλής συνέχειας της έκδοσης των παραστατικών σας, σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές διατάξεις για την online μετάδοση μέσω φορολογικού μηχανισμού (ΠΟΛ. 1221).

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι κάτοχοι φορολογικών μηχανισμών θα πρέπει μέχρι 31/12/2013 να έχουν προμηθευτεί και να έχουν εγκαταστήσει το νέο λογισμικό για την online μετάδοση των στοιχείων στην Γ.Γ.Π.Σ

Τι σημαίνει όμως αυτό;

O driver του φορολογικού μηχανισμού (δηλαδή η εφαρμογή που είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία του φορολογικού μηχανισμού με το πρόγραμμα τιμολόγησης) θα πρέπει να προσαρμοστεί ή ακόμη και να αντικατασταθεί από κάποιον πιο προηγμένο, έτσι ώστε να εναρμονιστεί με τις αλλαγές του online συστήματος που προωθεί η Γ.Γ.Π.Σ.

Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να χρειαστούν κάποιες μετατροπές και στις εφαρμογές τιμολόγησης. Σε αυτή την περίπτωση η αναβάθμιση των εφαρμογών στις τελευταίες εκδόσεις κρίνονται αναγκαίες.

Κάποια παλιότερα λογισμικά δεν θα είναι πλέον συμβατά.

Επιπλέον κάποιοι φορολογικοί μηχανισμοί, που δεν έχουν προσαρμόσει τον driver τους στις αλλαγές, θα πρέπει να αποσυρθούν και να γίνει αγορά νέου μηχανισμού. Επίσης στην περίπτωση που στο φορολογικό μηχανισμό έχουν απομείνει λίγα < Ζ> είναι πιο συμφέρουσα η αγορά νέου φορολογικού, παρά η "αναβάθμιση" του παλιότερου.

Ενημερωθείτε από την Bratnet για της απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε η επιχείρηση σας να εναρμονιστεί με τους νέους online φορολογικούς μηχανισμούς.


Προσθέστε μας στα αγαπημένα σας

Ε-Liza Εστίαση - Λιανίκη

Δωρέαν δοκιμή !!!

slide1small

εξοπλισμος καταστηματων

ασυρματη παραγγελιοληψια

 εφαρμογή εστίασης

αλυσίδες καταστημάτων
Εστιατόρια Καφετέριες
Bar beachbar
γυράδικα ταβέρνες
πιτσαρίες
mini market

Τιμολογιέρα

timologiera2

 

Δωρεάν download εφαρμογή τιμολόγησης

Πρόγραμμα τιμολόγησης

εμπορικη διαχειριση

τιμολογηση

Restore Default Settings